Op zoek naar een bootlift in Belgie? De Claviton bootliften zijn gebaseerd op het airlift systeem. We maken dan geen gebruik van hydrauliek, maar van water en lucht. Dit bootlift systeem zorgt ervoor dat de hellingshoek veel kleiner blijft dan het geval is bij andere drijvende bootliften. Door de aanvraag en goedkeuring van het octrooi zijn onze bootliften voorzien van een Patent pending system. 

 

WAAROM EEN BOOTLIFT

Een bootlift is uiteindelijk bedoeld om aangroei van algen en plankton aan uw boot tegen te gaan en om de levensduur van uw kostbaar bezit langer te bevorderen.

 

SPECIFICATIES

- Onderhoudsvrij
- Elektra 220 Volt, 1400 Watt 6,5 ampère aansluiting
- De buizen zijn vervaardigd uit polyethyleen met een hoge dichtheid
- Drijvers HDPE
- Staal gegalvaniseerd
- Techniek met luchtpomp
- CEE gecertificeerd
- Patent pending system

 

VOORDELEN

De bootliften van Claviton kan u aanzienlijke kostenbesparing op onderhoud opleveren. Aangroei op het onderwaterschip vindt niet meer plaats, waardoor er geen antifouling meer aangebracht hoeft te worden. Ook osmose, roestvorming en elektrolyse behoren tot het verleden. Bij slecht weer hoeft u niet bang te zijn dat er schade ontstaat door golfslag of windbelasting. Kortom, uw boot heeft een, hogere restwaarde en langere levensduur. Daarnaast zorgt de bootlift voor een lagere milieubelasting door vermindering van het onderhoud.  

Afmeren is snel eenvoudig en veilig, zelfs bij getijde water. Ook is het niet meer nodig om uw boot in de winterstalling te plaatsen. Naast de jaarlijkse kostenbesparing gaat uw vaarseizoen ook verlengd worden, op een mooie winterdag kunt u gewoon de lift naar beneden doen en genieten van de rust op het water.  

Bootlift Belgie
Bootlift Belgie